22 Μαΐου 2012

21/05/2012 Μεγάλη επιτυχία το 3ο Πανελλήνιο Βετεράνων στη Θεσ/νίκη



 

NEA 2012 >>
Διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 19-20/5/2012 με επιτυχία το 3ο Πανελλήνιο Ατομικό πρωτάθλημα Βετεράνων (και Ανεξαρτήτων) Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή 85 αθλητών και αθλητριών από διάφορες περιοχές της Ελλάδος . Οι αγώνες έγιναν στην Αίθουσα STAG του κλιμακίου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Θεσ/νίκης στο περίπτερο 1 της ΔΕΘ με οργανωτή τον ΠΟΦΕΠΑ και με τη συνεργασία της Τοπικής Επιτροπής Μακεδονίας της ΕΦΟΕΠΑ. Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο 19/5/2012 όπου διεξήχθησαν παράλληλα και τα play offs των ομαδικών αγώνων ΠΟΦΕΠΑ (πρωτάθλημα και κύπελλο) που συμμετείχαν οι πρωταθλήτριες και κυπελλούχες ομάδες των περιφερειών ΑΤΤΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΗΠΕΙΡΟ - ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ. Και τις δύο ημέρες έγιναν αξιόλογες αναμετρήσεις και παρακολουθήσαμε αρκετά ενδιαφέροντα και πολύ θεαματικά παιχνίδια με ποιότητα και ανταγωνισμό.Το πρωτάθλημα τίμησε με την παρουσία του και ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κ. Μανώλης Κολυμπάδης ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου παρέστη και στη συνεστίαση που πραγματοποίησε ο ΠΟΦΕΠΑ σε όλους τους συμμετέχοντες και στους συνοδούς τους σε Ταβέρνα της περιοχής του Ευόσμου.Κατά την διάρκεια της συνεστίασης έγινε και απονομή των επάθλων στις νικήτριες ομάδες των play offs των Ομαδικών καθώς και στις κατά τόπους νικήτριες ομάδες των περιφερειακών πρωταθλημάτων και στους νικητές των Ατομικών Κεντρικής Μακεδονίας.Στην διάρκεια των απονομών απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης όπου εκθείασε τη δραστηριότητα του ΠΟΦΕΠΑ αλλά και όλων των ρομαντικών φίλων του αθλήματος.Είπε χαρακτηριστικά: "Έχετε μπολιαστεί όλοι, βετεράνοι και ανεξάρτητοι, με το αίμα του πινγκ πονγκ. Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τη δράση σας γιατί εσείς κρατάτε όρθιο το άθλημα σε αυτή την πολύ δύσκολη εποχή. Σας παρακαλώ να τη συνεχίσετε και όσο μπορούμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, θα είμαστε κοντά σας ως ομοσπονδία. Η δραστηριότητά σας αποδεικνύει ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση είναι από τα πιο δημοφιλή και με μεγάλη δυναμική αθλήματα σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να πιστεύουν πολλοί".
Στη συνεστίαση παρέστησαν επίσης η Θεσσαλονικιά γενική γραμματέα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Αναστασία Κοκκίνου και ο περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Οικονόμου.
Και για να επιστρέψουμε στο αγωνιστικό μέρος δημοσιεύμε πιο κάτω τα πλήρη αποτελέσματα κατά κατηγορία καθώς και μια σειρά από φωτογραφίες από την διάρκεια των απονομών και της συνεστίασης:

ΟΜΑΔΙΚΑ

PLAY OFFS ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ
1.ΠΑΝΘΕΟ
2.ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
3.ΕΥΟΣΜΟΣ
3.ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

PLAY OFFS KYΠΕΛΛΟΥΧΩΝ
1.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ/ΠΕΡΑΜΑ
2.ΑΟ ΝΕΜΕΣΙΣ
3.ΑΠΑΙΧΤΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ
4.Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΤΟΜΙΚΑ

Βετεράνοι 40-49 ετών
1. Νίκος Μουχτούρης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) 2. Γιάννης Κελιαφάνος (Α.Ο. Νέμεσις Θεσσαλονίκης) 3. Γιάννης Κουρούπας (Α.Ο. Νέμεσις Θεσσαλονίκης), Γιάννης Ακούδης (Αετοί Κομοτηνής)

Βετεράνοι 50-59 ετών
1. Άγγελος Μακρής (Άρης Βούλας) 2. Μανώλης Δεβετζής (Γλυφάδα) 3. Μπάμπης Μιχαηλίδης (Αγία Βαρβάρα-Πέραμα), Δημήτρης Τερζίδης (Αετοί Κομοτηνής)

Βετεράνοι 60+ ετών
1. Ντιγκράν Μποζογλανιάν (Δύναμη Λάρισας) 2. Κώστας Σιψάς (Αγία Βαρβάρα-Πέραμα) 3. Σταύρος Πλακαντωνάκης (Άρης Βούλας), Αναστάσιος Πουλιέζος (Θεσσαλονίκη)

Ανεξάρτητοι 18-39 ετών
1. Παναγιώτης Φωτάκης (Μαρούσι) 2. Παναγιώτης Καρατζάς (Μαρούσι) 3. Γιώργος Στεφανίδης (Κοζάνη), Παναγιώτης Μπαρτσακούλιας (Μαρούσι)\

Ανεξάρτητοι 40-49 ετών
1. Νίκος Ραμπότας (Θεσσαλονίκη) 2. Θεόκλητος Ανθόπουλος (Αθήνα) 3. Θόδωρος Θεοδωρίδης (Αθήνα), Θεοφάνης Γιουρετζίδης (Θεσσαλονίκη)

Ανεξάρτητοι 50-59 ετών
1. Βασίλης Σταματιάδης (Αθήνα) 2. Γιάννης Παρόδος (Θεσσαλονίκη) 3. Γιώργος Γιοβάς (Θεσσαλονίκη), Λουκάς Γιαλούρης (Αθήνα)

Ανεξάρτητοι 60+ ετών
1. Κώστας Κουμπής (Αθήνα) 2. Απόστολος Ζέρδιλας (Αθήνα) 3. Στέλιος Χωρινόπουλος (Καβάλα), Ευάγγελος Μανουσώφ (Γλυφάδα)

Κατηγορία βετεράνων γυναικών
1. Ευγενία Πετράκη (Αθήνα) 2. Λίλιαν Λουκά (Αθήνα) 3. Βασιλική Σταθά (Αθήνα)

Κατηγορία ανεξαρτήτων γυναικών
1. Βασιλική Σταθά (Αθήνα) 2. Μαρία Παντελάκη (Αθήνα)