20 Μαΐου 2014

Στην τελική ευθεία...

Λίγες ημέρες έμειναν για τα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βετεράνων (ομαδικά και ατομικά) που θα γίνουν στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου και η προετοιμασία μας γίνεται πλέον με εντατικούς ρυθμούς.

Στα ομαδικά η κλήρωση μας έφερε αντιμέτωπους με την ομάδα των "Κροκοδείλων" από την Φλώρινα και με τους παλαίμαχους Ζευγολατιού. Πραγματικά δύσκολη κλήρωση αν σκεφτεί κανείς ότι στην ομάδα των Κροκοδείλων θα αντιμετωπίσουμε τον άλλοτε παίχτη της εθνικής μας ομάδας με συμμετοχή σε 3 Ολυμπιάδες και νούμερο 6 αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, Ντάνιελ Τσιόκα. Μουχτούρης, Καρύτσας και Δούης συμπληρώνουν μια πολύ δυνατή ομάδα που είναι ικανή ακόμα και για την κατάκτηση του τίτλου. 
Εξαρχής δύσκολο το έργο μας λοιπόν αλλά έχουμε μάθει να το παλεύουμε πάντα και αυτό θα κάνουμε και τώρα!

Τον όμιλο μας συμπληρώνει η αξιόμαχη ομάδα του Ζευγολατιού με την οποία και θα παλέψουμε για την 2η θέση του ομίλου (αν δεν γίνει κάποια έκπληξη!) και αν τα καταφέρουμε θα περάσουμε στον ημιτελικό για το χάλκινο μετάλλιο. 

Στον άλλο όμιλο Πάνθεο, Καβάλα και Πάτρα θα αγωνιστούν για 2 θέσεις που οδηγούν στον τελικό και ημιτελικό αντίστοιχα.

Την Κυριακή 1η Ιουνίου θα αγωνιστούμε στα ατομικά αθλήματα, με τις κληρώσεις να μας έχουν φέρει επίσης απέναντι σε δυνατά ονόματα αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε και φέτος καλά.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ομάδα μας είναι η κυπελλούχος Ελλάδας για το 2013 ενώ στα ατομικά είχαμε πέρυσι την επιτυχία της 3ης θέσης από τον Ζακ Γαβριηλίδη.

Ποτέ μη λες ποτέ λοιπόν....περισσότερα σε λίγες ημέρες!